Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Energy4All Rally 2024

september 15 @ 08:00 - 17:00

Energy4All Rally 2024

Op 15 september 2024 staat de allereerste Energy4All Rally gepland, een uniek evenement waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderzoek naar energiestofwisselingziekten.

Deelname aan deze bijzondere rally is mogelijk met zowel klassieke als bijzondere auto’s, cabrio’s en sportscars. De deelnemers kunnen de uitdaging aangaan in drie verschillende klassen: de Tourklasse, geschikt voor minder ervaren teams, en de Sport- en Expertklasse, voor de meer fanatieke en ervaren deelnemers.

In tegenstelling tot wat de evenement naam zou doen vermoeden, draait het bij de Energy4All Rally niet om snelheid, maar om het goed uitvoeren van navigatie-opdrachten op diverse kaarten en al dan niet aangevuld met een boeiende regularity, waarbij het klassement wordt bepaald. Dit zorgt voor een spannende en uitdagende ervaring voor alle deelnemers.

De start en finish van de editie van 2024 zullen plaatsvinden in de sfeervolle omgeving van Nijmegen. De rally wordt georganiseerd onder leiding van Remco Luksemburg, de ervaren uitzetter van Rally en Meer en winnaar van vele rally’s. Doe mee aan dit bijzondere evenement en draag bij aan een belangrijk doel: het bevorderen van het onderzoek naar energiestofwisselingziekten.

Gegevens

Datum:
september 15
Tijd:
08:00 - 17:00
Site:
https://www.dutchsaabclassicrallyteam.nl/rally-competitie/#energy4all-rally