Reglementen

testfoto

Hieronder treft u het reglement aan dat op dit moment van toepassing is. Deze is opgesteld door de Reglementen- & Kalendercommissie van de NHRF. 

Het “Standaard Reglement Regelmatigheidsritten” van de NHRF bestaat uit zowel bepalingen voor organisatoren van regelmatigheidsritten als voor deelnemers. Een eventuele nieuwe versie wordt eens per jaar gepubliceerd, nadat deze is afgestemd met de algemene ledenvergadering van de NHRF. Een nieuwe versie zal op 1 januari gaan gelden en minimaal één maand daarvoor gepubliceerd worden op de internetsite van de NHRF.

 

pdf icon    Het Standaard Reglement Regelmatigheidsritten versie 3.1 kunt U hier downloaden
 
 
 
 
Het sjabloon dient u te gebruiken om het reglement voor uw eigen evenement te maken. De inhoud van dit sjabloon is met de grootste zorg samengesteld en is goedgekeurd door de reglementcommissie.  Het sjabloon is beschikbaar als pdf-file en als Word-document.
 
pdf icon     Het PDF-document van het sjabloon versie 2.2 voor uw eigen reglement kunt u hier downloaden
 
 
word doc icon    Het Word-document van het sjabloon versie 2.2 voor uw eigen reglement kunt u hier downloaden
 
Wijzigingen in versie 2.2:

1. Paragraaf 1.7.8    formulering uitgebreid in verband met eventueel gebruik van Rallycheck.
2. Paragraaf 1.9.3    alinea over indienen van protesten was weggevallen. Deze is opnieuw opgenomen
3. Paragraaf 2.5       herformulering met een verduidelijking in geval van bol-pijl.
4. Paragraaf 2.6.5    voorbeeld: bij TC 6 stond een WPT van 12:56 uur; dat moet zijn 11:57 uur, want de IPT is 11:32 uur en men is 25 minuten te laat, dus 11:57 uur.

 U dient uw reglement twee maanden voor de datum van uw evemement ter goedkeuring voor te leggen aan de reglementencommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wij behartigen de belangen van de aangesloten organisatoren en van historische rallyrijders!